Galerie voor hedendaagse kunst

 

Wij, Ronald Bosch en Marijke Groeneveld, runnen samen Ann’s Art, galerie & kunstuitleen. Per jaar organiseren wij zo'n acht solo- of duo-exposities. Het getoonde werk is overwegend figuratief en kan zowel twee- als driedimensionaal zijn.

Huur of koop?

Wij hebben altijd veel werk in stock, dit kan zowel gehuurd als gekocht worden. Het aanbod wordt gekenmerkt door kwaliteit, originaliteit en een goede techniek. Als galerie zijn wij altijd op zoek naar nieuw werk dat ons aanspreekt en een duidelijke visie uitstraalt.

Interieur

De galerie bestaat al dertig jaar, sinds 2013 hebben wij een grote galerieruimte in Vos interieur, een toonaangevend ontwerpbureau annex woonwinkel. Onze kunstwerken hangen ook in de winkel, waardoor een vertaalslag van kunstwerk naar interieur makkelijker te maken is.

Wij zijn lid van de Nederlandse Galerie Associatie (NGA) en mogen sinds 2000 onze klanten de KunstKoop van het Mondriaanfonds aanbieden, waarmee renteloos afbetalen mogelijk is.

De galerie is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10 - 18 uur, zaterdag van 10 - 17 uur en op afspraak. De galeriehouders zijn er in ieder geval op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 12 - 17 uur.